Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mě si klidně z toho seznamu fanoušků škrtněte...já jsem obdivovatelka písní Jarka Nohavici, ale v šoku v žádném případě nejsem.

1 0
možnosti

Jsme stát, který má nejmenší počet v Boha věřících lidí snad na světě a proto se nelze divit poslancům zastupujícím KDU, že se budou snažit v naší zemi zvětšit podíl věřících v Boha za každou cenu,

Zdroj: http://oldrichsramek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=615527

Ach jo, to je zase výpotek...

0 0
možnosti

M36a48r65e11k 19C30o22z43l

26. 7. 2017 8:59

Nohavica strávil velkou část života protestem proti systému (ač se jím sám propletl všelijak) a bojem za to, aby každý mohl myslet a říkat, co chce. Nevěřím, že lidé, kteří si ho váží pro jeho tehdejší tvorbu, jsou skutečně tak hloupí, aby mu vyčítali jeho dnešní postoj, tedy aby mu zakazovali fotit se s Okamurou nebo zpívat o Arabech v negativních souvislostech. Nelze něco chválit a zároveň to odsuzovat a nebo mít rád ostatní, jenom když mají stejný názor jako já.

0 0
možnosti

Lidi by se měli konečně odnaučit kádrovat! Pokud se mi líbí něčí písničky, je mi zcela jedno, jaké má politické či jiné preference (neporušuje-li zákony či základní slušnost - například podporou vrahů) - a tak by to mělo být.. Zpěvák, (herec, hudebník, sportovec...) je oblíben pro jednu určitou atypickou věc, kterou umí (zpěv, hra na kytaru, kopání do míče,...), ale ona atypická vc není zárukou ani inteligence, ani správných či nesprávných názorů nebo takového či makového smýšlení

5 0
možnosti

A neni to jen jediny sok? Uz dele se povida i o necem jinem v souvislosti s nim.

0 2
možnosti
Foto

Nezapomeňte, že ti, o nichž píšete, jsou svobodní lidé a to je opravňuje jednat jak uznají za vhodné v rámci zákonů. A vaše plkání co je správné a co není, co to komu přinese či nepřinese, je jen mlácení prázdné slámy.

7 0
možnosti

T17o90m45á49š 46P63í74c12l

25. 7. 2017 17:41

Spousta otázek, které jsou mi také záhadou...

1 0
možnosti
Foto

nemyslím si, že to Nohavicovi fandové Okamurovi vyhrajou

6 0
možnosti

Naše společnost potřebujne fůru věcí. Vyrovnat se s minulostí, důchodou reformu, řádné mzdy, uvolnit tvořivou iniciativu lidí OSVČ, antibyrokracii aj. Je jednodušší si najít téma - ALE ! Začíná převažovat - Co nechceme ! Zde pak i pan Okamura, pan Zeman ap. Jsme nevěřícími - opak je pravdou ! Stále věříme, že někdo - něco ... Věříme naopak, velice rádi - proto ta nabídka, bude úspěšná vždy ... Pořád nějaký Mesiáš přichází ! ... Svého druhu i zajímavý národní rys povahy ...:-)

10 0
možnosti

Národní rys povahy? Podívejte se co udělali Frantíci...

0 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS