Fanoušci Nohavici jsou v šoku…

25. 07. 2017 16:49:29
Na Super.cz byla popsána veřejná náklonnost prý nejbohatšího českého zpěváka Jaromíra Nohavici k velmi kontroverznímu politikovi Okamurovi, který ač sám údajně imigrant, ne tedy syn moravské matky, tvrdě kritizuje muslimy

a uprchlíky.

Autor článku popisuje nařknutí Nohavici z dřívější vědomé spolupráce s komunistickou Státní bezpečností a následné ztráty mnoha obdivovatelů i přes pozdější vysvětlení dané situace. Nynější situaci pisatel bere jako legraci z hysterických lidí, kteří se bojí znásilňování českých žen muslimy. Na závěr článku je dána čtenářům šance hlasovat, zda kauza s Okamurou Nohavicovi uškodí? Výsledek je doslova protivládní, víc jak 90 % lidí si myslí, že mu neuškodí, jinak řečeno Okamura lidem nevadí až zas tolik, jako většině dnešních politiku sledujícím autorům.

Výsledek hlasování je neobvyklý, pro stranu Okamury SPD v průzkumech volitelnosti stran není většinou ani 5 % voličů, přitom dnešní oslavované vládní strany mají spolu v průzkumech dohromady 50 %. Především je dobré srovnat tyto strany podle snahy vpouštět do naší země muslimy při hlasování našich poslanců v Evropském parlamentě. Tam odsouhlasili poslanci vládnoucích stran přijímání dalších uprchlíků podle nařízených kvót do ČR tak, že ANO a KDU-ČSL hlasovali všichni pro zvětšený příjem muslimů do ČR a z ČSSD polovička. Samozřejmě hlasovali pro zvětšený přísun byli i dva poslanci z TOP09 a jeden ze STAN, jenže od těch to musel každý volič již při jejich volbách do europarlamentu čekat, ti se přísunem muslimů ve volebních programech netajili. Jejich voliči tuto charitativní činnost u volených poslanců do Evropského parlamentu předpokládali a oni tak vlastně splnili jejich přání, to je v pořádku, tak to má být. Záhadou je ale ten dnešní devítinásobně kladný vztah k Okamurovi, přičemž jej míní volit v příštích volbách jen dvacetina voličů. Naopak každý druhý člověk míní volit strany, jejíž zástupci se snaží ČR zaplavit muslimy dokonce s podmínkou, že je třeba tu Českou republiku případně i potrestat za neposlušnost.

Jsme stát, který má nejmenší počet v Boha věřících lidí snad na světě a proto se nelze divit poslancům zastupujícím KDU, že se budou snažit v naší zemi zvětšit podíl věřících v Boha za každou cenu, záhadou je však hlasování zástupců ANO. Při různých rozhovorech v televizi jsou tito poslanci stejně jako jejich vůdce ze začátku zásadně pro příjem jakéhokoliv množství jakýchkoliv muslimů. Postupem času se ale jejich nadšení mírní s blížícími se volbami, k jejich ale zásadním rysům předvolebních slibů určitě snaha nenechat si vnutit do naší země libovolné množství jinověrců nebude. Komu nevadí postupné zaplavení zdánlivě ještě trochu našeho dílu z EU muslimy, určitě bude volit dnešní vládnoucí strany, jejichž poslanci v Evropském parlamentě plní svá nařízení a posilují jednotu EU doslova bez vlastního uvážení. Jestliže má však někdo obavy ze vzniku zcela nového, údajně pokrokovějšího uspořádání nové Evropy, ať volí strany, které se ptají a přemýšlí nad tím, co se to vlastně děje a kde ta nová Evropa míní skončit.

Autor: Oldřich Šrámek | úterý 25.7.2017 16:49 | karma článku: 36.21 | přečteno: 2492x

Další články blogera

Oldřich Šrámek

Covid

Covid-19 má u mladých lidí 99,998% možnost samovolného uzdravení (u starších je to procento 99,7%) a mnozí ani neví, že ji měli, to jsou data z CDC (Centrum pro kontrolu a prevenci je národním institutem USA pro veřejné zdraví).

22.11.2021 v 19:21 | Karma článku: 20.47 | Přečteno: 492 | Diskuse

Další články z rubriky Politika

Jan Bartoň

Přichází nový věk – volíme mezi tragédií a realismem

Pan Václav Vlk starší uveřejnil skvělý komentář k současné mezinárodní situaci pod titulkem Přichází nový věk tragédie. Abychom předešli tragédii, musíme zvolit realismus.

28.3.2024 v 10:00 | Karma článku: 19.54 | Přečteno: 304 | Diskuse

Petr Duchoslav

Ruský břeh Roberta Fica

Jsem proslovenský, dělám vlasteneckou a suverénní politiku, vše jen pro národ. Tak by se stručně dala charakterizovat politika staronového premiéra Roberta Fica. Zní to sice líbivě, ale realita je bohužel jiná.

27.3.2024 v 9:24 | Karma článku: 25.10 | Přečteno: 508 | Diskuse

Petr Štrompf

Utažený kremelský šroub. Stržený závit pak způsobí pohromu

Islamisté vraždící v Moskvě. Mrtví na obou stranách ukrajinské fronty. Represe režimu, žijícího ve strachu o sebe samého. Šrouby stále utahuje a bude je utahovat ještě víc.

26.3.2024 v 17:34 | Karma článku: 18.71 | Přečteno: 464 | Diskuse

Michal Sabó

Rudá záře nad Moskvou aneb mají teroristi právo na soucit?

Útok v Rusku, při němž útočníci v koncertním sále na okraji Moskvy v pátek zabili nejméně 133 lidí a mnoho dalších zranili, nám nastavil zrcadlo. Máme Rusko litovat?

26.3.2024 v 7:13 | Karma článku: 36.52 | Přečteno: 2304 | Diskuse

Bohumír Šimek

Je Babiš bezpečnostní riziko?

Mimořádná schůze sněmovny, tentokrát svolaná vládní pětikoalicí, které přetekl kalich trpělivosti, a která zvažuje riziková chování opozice, a opozice obviňující z bezpečnostního rizika vládu. Kdo má pravdu?

25.3.2024 v 18:15 | Karma článku: 22.86 | Přečteno: 651 | Diskuse
Počet článků 152 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1014
Sem tam jsou některé skutečnosti v rozporu se selským rozumem a je dobré hledat někoho, kdo má stejný názor.

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...