Diskuse

Covid

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Na covid-19 v Evropě umírala během pandemie 2 % z infikovaných (úředně potvrzených případů, ve skutečnosti těch infikovaných bylo mnohem více). V lepších zemích (např. Dánsko, Norsko) se na covid umíralo jen pod jedno procento. V horších zemích (např. Itálie) se umíralo ve 3 %. Nyní ovšem zčásti umírají lidé i po vakcinaci, ne každý vydrží některé jejich vedl. účinky. Někdy vám navodí stav, jako byste měl covid - horečky, potíže s dýcháním atd., to hlavně těžko snáší ti zdravotně oslabení. Pokud např. někdo má problém se srdcem, ne vždy se vyrovná s prudce změněnou činností srdce po očkování. Mělo by to být výlučně dobrovol. rozhodnutím občana - zda si vybere riziko covid nebo riziko vakcíny. Se základ. pravidly (když jsem zranitelnější, nechodím do přecpaných nevětraných hospod atd.) se dá žít i bez vakcín.

3 0
možnosti
Foto

Nevím kde ty data berete, ale ze CDC zcela jistě ne.

I v našich podmínkách na Covid umírá řádově 1% lidí, bez naší lékařské péče by to byl minimalně dvojnásobek.

A ne mRNA vakcíny nijsk nemohou změnit DNA člověka

3 2
možnosti

V ČR je počet úmrtí s laboratorně potvrzeným covid-19 více než 1 %, a nic na tom nemění fakt, že často jde o jedince s jinou vážnější nemocí, covid ji dokáže zhoršit, ale bohužel ji dokáže zhoršit někdy i vakcína. Věda není všemocná, vždy je přítomno nějaké riziko - proto bioetická konvence říká, že každý zásah do zdraví člověka vyžaduje jeho souhlas, a to bez vnějšího nátlaku.

3 2
možnosti

J33a38n 40D95o71u42š22e80k

22. 11. 2021 19:33

...Nemá to smysl Honzo. Nemá smysl být sprostý. Takhle se nikam nedostaneš...

Pane Šrámku, melete nesmysly s občasným přimícháním malé pravdičky aby to celé vyznělo lehce důvěryhodně. Jako celek je to samozřejmě nesmysl.

...Vidíš Honzo, jakej seš borec...

0 0
možnosti

Tak to vyjasněte. Když ne, radši nic nekomentuje.

1 0
možnosti
  • Počet článků 152
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1015x
Sem tam jsou některé skutečnosti v rozporu se selským rozumem a je dobré hledat někoho, kdo má stejný názor.

Seznam rubrik