Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KC

Co je většině občanů svaté a jasné, nechápou bafuňáři EU a jejich stoupenci. Proto své národy tlačí proti jejich vůli jiným směrem, než si přejí. A tomu se říká demokracie!

6 0
možnosti
JL

Mám z tohoto fenoménu pocit, že mocipánům, kteří touží po globalizaci, ze zcela komerčních důvodů, protože jim tenhle byznys vydělává spoustu peněz, se hodí míchání ras, protože Evropa stárne - mlaqdší černoši a Arabi jsou zde vhodní plemenní býci - a celý proces se zaplatí z daní dosavadního obyvatelstva. Ostatní řeči kolem toho apelující na humanitu jsou jen PR-zdůvodnění. Dost markantně je vidět, jaký je záměr CENTRA globalizace, na tom, jak začíná Brusel tlačit na Maďarsko, které si chce zachovat kontrolu nad tím, kdo mu leze na jeho území. Taky proti Izraeli se teď spustí štvanice.

5 0
možnosti
Foto

Německo má 80 milionů obyvatel. Někdy kolem roku 2010 měli cca o 200 tisíc vyšší úmrtnost než přírůstky porodností. Ten rozdíl byl vyrovnáván migrací především z Itálie, Polska, Rumunska a Bulharska.... Německo jako takové nevymíralo, jen počet Němců klesal. Kdyby se tempo 200 tisíc ročně i nadále udrželo, bylo by Němců za 20 let o 4 milionů méně. Tudíž žádná tragédie. Pokud by nastupující generace vnímala skutečný nedostatek lidí, měla by dětí víc. Tak je totiž lidstvo od přírody naprogramováno. Migrací se řeší jiný účel. "Vlastníci zeměkoule" chtějí mít z Evropy druhé USA. To se však s nacionálně laděnými Evropany nedá zrealizovat. Řeší to po vzoru USA přistěhovalectvím ze všech končin světa, aby nové obyvatelstvo evropských zemí nemělo historickou zátěž já jsem Francouz a nemám rád Němce a Anglány. Já jsem Němec a kdo je víc? Já jsem Čech a nesnáším Němce, protože nám tisíciletí ubližovali. Atd.

8 0
možnosti
AK

No ta posledni veta nase klasicka vymluva na svet kolem nas a u mnohych duvod proc hrajeme v Evrope druhe housle.

0 0
možnosti
Foto

Ano, stále naléhavěji se projevuje nedomyšlenost sociální politiky kapitána Vodičky zrušit daňové znevýhodnění bezdětných a současně dětské přídavky, díky se narodilo hejno Husákových dětí. Tady je jeden ze zdrojů nostalgie po socialismu.

Toho kapitána bych doporučil vyloučit z ODS i posmrtně.

2 0
možnosti
  • Počet článků 152
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1015x
Sem tam jsou některé skutečnosti v rozporu se selským rozumem a je dobré hledat někoho, kdo má stejný názor.

Seznam rubrik