Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

U nás se tomu říká - naivní jak pampeliška...

0 0
možnosti
BV

Pane Šrámku,

mám pocit, že byste obdobně hájil Babiše i kdyby vám přímo očima zamordoval vaši babičku.

0 0
možnosti
Foto

Kauza Čapí hnízdo je nedbalostní trestní čin vyplývající z neznalosti zákonů? Svatá prostoto! To bylo velice dobře promyšlené a zorganizované. Andrej Babiš jen doplácí na svoji nenažranost. Když chce být v politice za "pana čistého", nemůže se takovýchto věcí dopouštět.

7 0
možnosti
FZ

I kdyby vedl v popularitě na celém světě ,ale podváděl a kradl je třeba ho zlikvidovat jako kteréhokoliv jiného zloděje.

5 0
možnosti
PN

P76e80t93r 61N30ě41m15e73c

15. 8. 2017 10:56

Většina lidí se rozzářila štěstím, když jim byla řečena myšlenka, že již není sebemenší šance okrást zákazníka při placení. - Co s tímto má EET společného ???

Po pravdě jsem nepochopil skoro nic :(

3 0
možnosti
MR

Souhlas, ČT teď provozuje čistě svůj tanec smrti.

1 0
možnosti
DB

ČT je katastrofa již mnoho let........a to za naše povinně placené finance......chtělo by to vyměnit ředitele a možná i polovinu osazenstva......včetně rady a podobných orgánů, jejichž členové mají velmi zvláštní způsob myšlení......

ČT ubíjí tento národ namísto aby ho podporovala a aby mu pomáhala něco skutečně pochopit, ČT mlží a vytváří jen primitivní slovní souboje s těmi, koho nemají rádi a s oblíbenci jednají v rukavičkách a krásně jim nahrávají za jejich náklonnost k jistým názorům..to je manipulace non plus ultra.........podle ruského i WASHINGTONSKÉHO MUSTRU..........jsme v tom z obou stran.........a na Evropu nadáváme........tu ostatně ČT pomlouvá kde může............za pomocí jistých osob, které se vydávají za odborníky.........je to tak smutné, že již téměř nemá smysl o kvalitě ČT cokoliv psát...........je mizerná a mizerná zůstane ještě dlouho...........

0 2
možnosti
  • Počet článků 152
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1015x
Sem tam jsou některé skutečnosti v rozporu se selským rozumem a je dobré hledat někoho, kdo má stejný názor.

Seznam rubrik