Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P38e11t50r 91S85k74á93c85e15l

15. 6. 2017 23:07

Copak "malé parlamenty", ty nikdo nezruší! Ale:

První,kdo vyzval ke zrušení Senátu ČR, je pan Ing. Veleba, senátor!

Vizčlánek, předposlední odstavec:

http://www.parlamentnilisty.cz/politika/politici-volicum/Veleba-SPO-Zatim-mlcici-vetsina-aneb-Jednoho-dne-se-ucho-dzbanu-utrhne-487942?nocache=1

Druhápoznámka je k Senátu, jehož součástí (jedenaosmdesátinou)jsem sám. Docházím k názoru, že tímto stylem politikySenát neplní svoji roli pojistky demokracie a že nabýválegitimity otázka, zda by se bez něj tato země neobešla.

Kdojej bude následovat? Sledujte, jak opatrně se budou politici ktomuto vyjadřovat!

0 0
možnosti

J24i91r45i 13D36v94o65r87a33k

15. 6. 2017 15:09

Desi me ta netolerantnost kuraku vuci nekurakum. Kam mame chodit, kdyz nam to zahulite? Pokud povazujete ze normalni je nekourit, tak proc mluvite o nejake "svobode"? Ja ji kvuli Vam ztracim a k pokecu nepotrebuji vyhulit 20-ku...

0 4
možnosti

Pane Dvořáku, to je pořád dokola. Vy opravdu ztrácíte svobodu, když hospodský si svou hospodu udělal kuřáckou? Aby nedocházelo k nějakým neplánovaným otravám kuřáků, měl nařízeno, jakožto podnikatel, předepsaným způsobem označit svůj podnik, že je kuřácký. Když to udělal, tak vy jste tam vstupoval s vědomím, že tam může být zakouřeno. Kde jste ztratil tu svobodu? Že vy nepotřebujete vyhulit k pokecu dvacku, jak říkáte, neznamená, že nejsou lidé, kteří to přesně takhle dělat chtějí. A proč jim to není umožněno? Když hospodský to chce také a cigarety jsou drogou legální? Pokud by ten podivný zákon byl opravdu protikuřácký, tak by zakázal výrobu, distribuci cigaret a kouření všude. Pak by to bylo spravedlivé. A lidé by seděli v hospodách, protože venku by si zapálit také nemohli. Pak by možná začali uvažovat, že by mohli tohoto zlozvyku zanechat, když se to nikde nesmí a stalo by se heslo, že normální je nekouřit, opravdu platným. Ale takhle??? A je hodně podivné, že se zákon schválil tak, že ani nedal možnost hospodským vybudovat kuřárny. Ale na ulici, kde jsou z toho jen problémy, se může hulit o sto šest. Opravdu divná logika, nebo spíš pěkná křivárna.

5 0
možnosti

Dobrý den pane Šrámku, máte naprostou pravdu R^. Já jsem se ve svém včerejším blogu zabýval přesně stejnou problematikou, pojal jsem to sice o dost více volněji, ale závěry z toho byly stejné, pěkně nám ty svobody omezují.

5 1
možnosti

Resime druhorade zalezitosti jez se prvorade tykaji tech nejobycejnejsich svobod. Dobry clanek.

1 1
možnosti

J13i18r43i 82D84v62o94r43a51k

15. 6. 2017 15:10

Svoboda zneprijemnit druhemu prostredi, nepovazuji za Svobodu.

1 0
možnosti
  • Počet článků 152
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1015x
Sem tam jsou některé skutečnosti v rozporu se selským rozumem a je dobré hledat někoho, kdo má stejný názor.

Seznam rubrik