Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Když jsem poprvé viděl film Demolishon Man, říkal jsem, že autor scénáře musel být trvale nalitej nebo v rauši. Dnes říkám, že to byl prognostik či vizionář a smekám klobouk. Kolik nám do uskutečnění té vize chybí? Kousíček. A pokud se EU zásadně nezmění, nebo nerozpadne, stane se tahle vize světa v krátké době evropskou realitou.

0 0
možnosti

Máte pravdu. Jak ale vyměnit ty nejapné v EU ? Jedině, že by se občané vzpamatovali z letargie vyvolané televizními seriály a konečně se za svá práva začali brát a hlasitě se ozývali.

1 0
možnosti

Ten americkej šerif by u nás vyhrál prezidentský volby, ani by nemusel mluvit česky. ;-D

6 0
možnosti

J94a52n 37R50á92ž

21. 1. 2017 17:24

Pane Šrámek, nechcete Vy nakonec, aby vězni pracovali, popřípadě vězňům jako je Brievik se odebrala možnost mít k dispozici mimo ložnice i soukromou posilovnu a kuchyňku? Takže místo toho, abyste bojoval za to, aby podobné podmínky měl i Kájínek a další doživotně odsouzení úpící v nelidských podmínkách našich věznic, tak byste snad chtěl zavádět do praxe i u nás zločinné metody toho amerického sadisty.

Už to, že odsouzení mají omezenu svobodu pohybu, je samo o sobě dostatečným trestem, jak říkala moudře v jednom z rozhovorů paní Šabatová, tak proč jim ten pobyt v omezené svobodě znepříjemňovat nehostinným prostředím a nevstřícným jednáním ze strany jejich vychovatelů? I vrah si přece zaslouží náš soucit, že byl zbaven svobody.

P.S. Za článek karma!

6 1
možnosti
  • Počet článků 152
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1015x
Sem tam jsou některé skutečnosti v rozporu se selským rozumem a je dobré hledat někoho, kdo má stejný názor.

Seznam rubrik