Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ty zhovadilosti antikuřáků, co tu píšou - to se vážně nedá komentovat slušně. Zmekovo prdění u stolu - myslím, že by jej někdo brzy chytil za „flígr a za prdítko" - a prohodil oknem - nebo by došel k úhoně jiným způsobem...

0 0
možnosti

Pasivní obžerství nebo pasivní obezitu neznám. Kouření jo. Tím je řečeno vše. Kde se berou ty snahy dělat z kouření- závislosti- něco normálního?

1 1
možnosti

T31o54m69á86š 21Z23m38e34k

6. 1. 2017 13:56

Tak já s tím souhlasím. A proto kuřákům určitě nebude vadit, když využiji svého práva a pravidelně budu chodit k jejich stolu a prdět jim tam. Je to přirozený proces to prdění. Určitě jim to vadit nebude . Stejně jako moje hlučné pořvávání a mluva tak, aby slyšeli jen mne. Oni chtějí kouřit a otravovat kouřem své okolí, tak proč bych já nemohl využít svého práva nahlas mluvit komentovat smát se a navíc prdět jim u stolu.

0 1
možnosti

Počkejte, až vám ty prdy někdo z kuřáků škrtne zapalovačem... To bude Apollo 11 s doletem až na Ukrajinu ;-D

1 0
možnosti

Vy si nevážíte výsledků práce dobroserů a jejich péče o vaše dobro ;-D Sociálně demokratičtí sociální inženýři ví nejlépe co lidem prospívá. vždyť prošli školou života = v neziskovkách, ve školních lavicích, v politických sekretariátech, v úřadech.....

3 0
možnosti

Já bych povolil všechno, zrušil policii a hasiče. Odpovědní lidé by se o sebe postarali, ne?

Jinými slovy, argumentačně je můj první odstavec na úrovni Vašeho blogu.

4 4
možnosti

Klidně. Odpovědní lidé by vytvořili domobranu a dobrovolné hasičské spolky. Stejně jako si vytvoří soukromé kuřácké kluby...

0 0
možnosti

I nekuraci zamoruji sve okoli proste tim, ze vydechuji nebezpecny CO2. Podle vsech vyzkumu proverenych klimatologu (o kterych se proste NEDISKUTUJE) se jedna o nebezpecny plyn, ktery zpusobuje sklenikovy efekt, oteplovani zemekoule a tim povede ke katastrofe a zaniku veskereho zivota na zemi.

5 0
možnosti

Já skoro ani nevěřím, že se tato úvaha v diskuzi o kouření stále ještě u někoho objevuje. S kouřením je problém v tom, že zamořuje i kontaminuje i všechny ostatní, kteří se v okolí nacházejí. Hovězí stejk nikomu v hospodě násilím nikdo do krku necpe. A každý člověk má právo, aby mu byly služby v pohostinství i jinde poskytovány za určitých reálných hygienických a bezpečnostních podmínek, tudíž i samozřejmě bez zcela zbytečné a bezúčelné kontaminace rakovinotvorným plynem. To je stěžejní důvod proti kouření. A pokud se náhodou někdo chystá namítnout, že je možné si vybrat kuřáckou a nekuřáckou hospodu, je to totéž, jako bych tvrdil, že si každý může může vybrat, kde se zákony budou dodržovat, a kde ne. Jakožto platící zákazník mám právo, aby byla plněna všechna má smluvní práva, nikoli že si můžu vybrat, kde za své peníze odpovídající služby dostanu a kde budu ošizen.

Jinak nevím, jeslti znáte nebo máte vizi nějaké jiné demokracie, kde žádné zákony ani omezení nejsou potřeba,

7 18
možnosti

Vdechování kouře nekuřáky může způsobit úbytek IQ.

U fanatických odpůrců, v případě kontaminace napěněné krve bezúčelně rakovinotvorným plynem je nástup debility velmi rychlý.

Chodit do zakouřené hospody je stejně povinné, jako chodit do bordelu.

15 2
možnosti
Foto

Mezi prvními, kteří budou proti vašemu nápadu zdravého stravování v restauracích zásadně protestovat, budou pro naprosto vážnou hrozbu likvidační ztráty na výdělku, majitelé pohřebních služeb.

6 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS