Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dříve kuřácké podniky dnes zkrachujou? A kydby, z jaké příčiny? Asi proto, že se do nich lidé nebudou mít důvod chodit. Asi nemají zájem o podnik, kde mohou posedět, pobavit se, napít se a kdyžtak si někde venku zakouřit. A pokud nemají lidé o takový podnik zájem, proč by měl vůbec přežívat? Přežije snad to, co k něčemu je a co lidé chtějí ne?

Ale navrněhme legalizaci kokainu v hospodách - ten je silně ekonomicky rentabilní a přitáhne i novou klientelu. Ale pozor, jen v hospodách a soukromých provozovnách! Na veřejnosti ne, to zase chráň pánbůh.

0 4
možnosti

P56a28v46e39l 46V39é20b12r

13. 12. 2016 12:10

Pořád nechápete, že v podstatě nejde o to kouření, či nekouření. Že jde o to, že stát ukrojil další kousek svobody, nyní pod, dejme tomu, silnou záminkou, že kouření škodí. Ovšem příště ta záminka bude slabší, potom ještě slabší - a časem nebude potřebovat žádné záminky. Bude zakazovat přikazovat co se mu jenom zlíbí. Uvidíte.

Aby bylo jasno: Jsem celoživotní nekuřák (až na drobný pokus v šesté třídě, kdy jsem to zkusil a usoudil, že je to zábava zcela prostřední, bez které se docela dobře obejdu - a nezlomili mě ani na vojně). Ale je přece jenom rozdíl nekouřit z vlastní vůle a nekouřit proto, že mně to někdo zakazuje v době a místě, kde mu do toho nic není.

5 0
možnosti
  • Počet článků 152
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1015x
Sem tam jsou některé skutečnosti v rozporu se selským rozumem a je dobré hledat někoho, kdo má stejný názor.

Seznam rubrik