Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

„Demokratické zřízení doplatí na to, že bude chtít vyhovět všem. Chudí budou chtít část majetku bohatých a demokracie jim to dá. Mladí budou chtít práva starých, ženy budou chtít práva mužů a cizinci budou chtít práva občanů, a demokracie jim to dá. Zločinci budou chtít obsadit veřejné funkce a demokracie jim to umožní. A až zločinci demokracii nakonec ovládnou, protože zločinci od přírody tíhnou po pozicích moci, vznikne tyranie horší, než dovede nejhorší monarchie anebo oligarchie.“ - Sokrates

0 1
možnosti

Levičáci smrděli, smrdí, stále budou smrdět, mají prázdné makovice a jsou v majoritě. Je to taková demoverze demokracie měnící se opět v levicovou totalitu. Pokud budete bojovat za svobodu, zodpovědnost a morální hodnoty označí vás za extrémistu.

1 0
možnosti

J76a44n 29R66á52ž

26. 5. 2016 18:49

Poněkud jste zaměnil demokracii za levičářskou ideologii liberálně lidskoprávního fundamentalismu.

Za ty nemravnosti, kdy mnohonásobný vrah má k dispozici ložnici, studovnu i tělocvičnu a přesto je podle soudu utlačován ve svých právech a kdy ombudsmáňa prohlásí, že mladistvý vrah, násilník a drogový dealer má právo na každodenní vycházku z ústavu (například) demokracie rozhodně nemůže!

2 0
možnosti

Za to ovšem nemůže demokracie, ale naše lenost ji použít.

0 0
možnosti
  • Počet článků 152
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1015x
Sem tam jsou některé skutečnosti v rozporu se selským rozumem a je dobré hledat někoho, kdo má stejný názor.

Seznam rubrik