Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Covid změní svět

Svět si nechce připustit existenci běžné pandemie a dělá takové závěry, které jej strhnou k poklesu vývoje. Dobře mu tak, svým vývojem byl až příliš namyšlený.

Virová onemocnění v historii dělala svá pustošení ještě větší, než je toto dnešní a nikdo nic proti tomu ani nemohl nic dokázat. Dnes se dělá v podstatě z nezávažné pandemie doslova vědu urážející moloch, který se pro přehnanou starostlivost a pozornost ve skutečnosti stane skutečně startérem úpadku mnoha společností.

Do toho celého nesmyslného omezování a nařizování se pokusím vnést několik příkladů. Nejočividnější by měl být rozpor v tom, že čím více se někde a především pak u nás, omezovaly styky ve škole, obchodech a na veřejnosti se nařizovala různá omezení, tím více rostla nemocnost a naopak, čím více se povolovala, tím nemocnost klesala. Řeči o tom, že má nakažení určitou setrvačnost, se dají uplatnit jen tak na dva až čtyři týdny, ne ale na více měsíců. Souhrnně lze tvrdit, že čím větší byla omezení, tím rostla nemocnost a tím i úmrtnost. Nikdo se nad tím nepozastavuje a ani se nesnaží tento rozpor vysvětlit.

Jinou zajímavostí je četnost odborníku včetně profesorů a vědců celého světa stojících na zcela opačných koncích výkladů této nemoci a řešení její léčby. Je mi to až směšné, k vědcům řadím i různé státy s odlišně přijatou metodikou boje s pandemií. V konečném součtu stejně nakonec se dochází k tomu, že dříve či později si každá společnost svou dávku onemocnění prodělá.

To že se nyní očkuje a vlastně navozuje řízené onemocnění každého jedince, které nezpůsobuje tak drsný proběh končící někdy až smrtí, je jenom pokračování té situace, že si toto virové onemocnění udělá to, co chce. Tak to bylo a naše věda pokud budeme na této zemi existovat, s tím nic neudělá. Oním očkováním se vlastně vnutí každému jedinci řízený průběh nemoci a dá se mu šance vytvořit obrannou imunitní připravenost. Jestliže by to tak většina lidí zvládla zcela běžně tak, jak to dělala u všech třeba předešlých chřipek, tak nyní se i těmto lidem vnutí něco, co jeho imunitní systém musí řešit v podstatě navíc.

Často se mnohými zesměšňuje vpichování údajných čipů a tak navozuje záměrný strach se nechat očkovat. Pochopitelně se tak hází na odpůrce očkování proti covidu-19 znak slabosti myšlení, především ze strany mladých lidí, tedy těch moderně technicky vyspělých. Mladí by si ale měli uvědomit, že názor, jak mladí rodiče jednou budou za několik málo desítek let dobrovolně nechávat svým dětem vpichovat čip k snadné lokalizaci svého dítěte, že již dnes dobrovolně svými kartami dávají státu přehled kde, kdy a za kolik peněz co koupili, svými mobily s kým kdy mluvil, kolik času stráví u počítače, kdy jeli kam autobusem nebo tramvají, jaké sledovali programy a až v budoucnu určitě budou volit své zástupce počítačově ze soukromí, tak budou tito zástupci ovlivňovat jejich životy doslova bez problému. Nakonec se lidstvo velmi nenápadně smíří i s tím, že se bude dokonce vědět i co si kdo myslí. Nyní si říkáte, on se zbláznil, zamyslete se ale nad tím, jak byste posuzovali uvedené předešlé dnes běžně používané praktiky v době před dvaceti lety. Že k něčemu takovému něčemu dojde, to se dalo předvídat, ale že k tomu přispěje a vše velice urychlí již nyní povinné očkování, jsem netušil. Říkáte si, vždyť není povinné, nesmysl to tvrdit. Lidem, kteří se nenechají očkovat naše vláda vše tak omezí, že v podstatě každý neočkovaný jedinec nebude smět bez testů někam zajít bez nějakých testů, které jim zkomplikují život natolik, že raději svolí si navodit onu oslabenou nemoc záměrně. Opět absurdní logika, mají se očkovaní bát nákazy od neočkovaného, nebo se neočkovaný má bát očkovaného. Nemyslete si, rodiče svým dětem nechají pod kůži umístit lokalizační čip takzvaně dobrovolně, stačí jim pohrozit, že děti bez čipu budou hledat záchranné orgány na jejich náklady. Trestání vycházek po 22. hodině, chození bez roušky po ulicích i parcích slibovaly pokuty do deseti tisíc a některé zprávy uváděly i šance dostat milion.  Vláda s těmito příkazy si podkopala zbytky logiky a vlastně dobře ji tak, měla se někoho na ulici zeptat co je smyslné a ne jen prostě trýznící. Tak omezující opatření snad neměli nikde jinde a výsledkem byla nejvyšší nemocnost a úmrtnost na světě.

 

Autor: Oldřich Šrámek | pátek 21.5.2021 5:56 | karma článku: 11,67 | přečteno: 245x
  • Další články autora

Oldřich Šrámek

Covid

Covid-19 má u mladých lidí 99,998% možnost samovolného uzdravení (u starších je to procento 99,7%) a mnozí ani neví, že ji měli, to jsou data z CDC (Centrum pro kontrolu a prevenci je národním institutem USA pro veřejné zdraví).

22.11.2021 v 19:21 | Karma: 20,47 | Přečteno: 493x | Diskuse| Politika

Oldřich Šrámek

Covid u nás a ve světě

Jestli si někdo myslí, že naše planeta zpomalila současnou virovou nemocí výrazně růst počtu obyvatel, je na omylu. Přibylo za minulý rok 36 milionů lidí, z toho na covid zemřelo 3,79 milionů.

13.6.2021 v 16:30 | Karma: 9,51 | Přečteno: 390x | Diskuse| Společnost

Oldřich Šrámek

Umírání i randění bude zakázáno

Návštěvy příbuzných povoleny jen v případě nezbytných potřeb a nutné péče, z toho plyne, že nepříbuzným randícím osobám je zakázáno se scházet a očkování bude napříště podmínkou pro svobodu pohybu.

28.2.2021 v 15:03 | Karma: 10,61 | Přečteno: 300x | Politika

Oldřich Šrámek

Koronavirus

Lockdown je dočasný požadavek, aby lidé zůstali doma z důvodu zabránit epidemii, jde vlastně o zákaz volného pohybu osob. Přibrzdí se ekonomika a společnost přibrzdí svůj rozvoj, lidem se dovolí jen rodinné kontakty a to vše pod

10.2.2021 v 8:41 | Karma: 15,86 | Přečteno: 379x | Diskuse| Politika

Oldřich Šrámek

Proč otestovat všechny

V neděli jsem napsal blog „Otestovat všechny!?“ a reakce čtenářů byly vesměs záporné, především v tom, jak by to bylo drahé, prý po testu propukne nemoc až 5. den, je to prý v rozporu se selským rozumem, testování prý není žádným

2.4.2020 v 18:51 | Karma: 9,59 | Přečteno: 313x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Nikdy nekončící hrozba. Finsko si zvyká na nový vztah s Ruskem

28. dubna 2024  20:49

Ozbrojení finští pohraničníci na běžkách střeží východní část země, nejnovější a nejdelší hranici...

Lesy chce předat mnichům bez soutěže. Smlouvu nachystal starosta předem

28. dubna 2024

Premium Mohlo to být jedno z rozhodnutí, jakých města jako osmitisícové Milevsko udělají ročně stovky....

Stavební úřady se děsí novely, mluví o nejistotě a nabírají nové pracovníky

28. dubna 2024  19:06

Stavební úřady napříč republikou se obávají reformy stavebního zákona. Kvůli nárůstu práce tak...

VIDEA TÝDNE: Potvrzený trest pro Feriho, živořící děti a Kobajašiho veleskok

28. dubna 2024  18:50

Soud v Praze tento týden potvrdil exposlanci Dominiku Ferimu tříletý trest za znásilnění. Strážníci...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 152
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1015x
Sem tam jsou některé skutečnosti v rozporu se selským rozumem a je dobré hledat někoho, kdo má stejný názor.

Seznam rubrik