Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Vývoj nelze zastavit

Takzvaná moderní civilizace má obavy z nárůstu populace ve světě, přitom ale zároveň naříká nad úbytkem počtu lidí ve vlastních zemích. Nejvyspělejší země světa budou za jednu generaci mít o čtvrtinu menší počet obyvatel.

 

 Za dvě generace to již bude poloviční počet obyvatel a počet plátců daní klesne o čtvrtinu. Pro udržení počtu obyvatel by každý muž a žena měli mít minimálně dvě děti, 4 vnoučata a 8 pravnoučat. Dnes má však muž se ženou jen jedno dítě, toto dítě jim stvoří obrazně řečeno polovičku vnoučete a toto poloviční vnouče jim nabídne pouze čtvrtinové pravnouče. Pro lepší pochopení toto jediné pravnouče bude mít dva rodiče, čtyři prarodiče a osm praprarodičů a bude jej proto hýčkat 14 nadšených lidí. Stejně tak bude ubývat počet pracovních sil, za každou generaci se sníží o čtvrtinu. V roce 2007 byla porodnost následující: Francie 1,8, Anglie 1.6, Řecko 1,3, Německo 1,3, Itálie 1,2, Španělsko 1,1, Česko 1,45, EU (31 států) 1,38. Ve velkých státech EU ale vše zachraňuje islámská imigrace. Přitom pro udržení počtu obyvatel je zapotřebí 2,11 dětí na rodinu, přitom 11 desetin znamená průměrné navýšení z důvodů neplodnosti, dětské úmrtnosti atd. Přitom regulace počtu narozených dětí v každém státě je snadná. Nedemokratická Čína ze strachu z přelidnění přikázala mít na každou rodinu jen jedno dítě. Ve vyspělých státech by naopak demokraticky stačilo uzákonit, že pracující rodina bez dětí by platila takové daně, které by ji srovnaly životní úroveň s pracující rodinou se dvěma potomky, atd.

 Do 39 let se Francie stane islámskou zemí. Ve Velké Británii muslimská populace v minulých 30 letech vzrostla z 82 tisíc na současných 2,5 milionů, což je třicetinásobný vzrůst. Je zde přes 1 000 mešit, ve Francii jich je již nyní víc jak kostelů. V Nizozemí je 50% všech novorozenců muslimských a během 15 let polovina populace bude muslimská. Rusko má více jak 23 milionů muslimů, to je 1 z 5 obyvatel. 40% ruské armády bude islámská! Belgie má již nyní 25% veškeré populace a 50% novorozeňat jsou muslimové. V roce 2025 jedna třetina evropských dětí se narodí do muslimských rodin, to uvedla belgická vláda. Koho takové demokratické země budou volit do parlamentů a jakého si vyberou prezidenta? Již dnes se s touto zatím „menšinou“ při volbách musí počítat, stačí sledovat taktiky a kalkulace ve volbách prezidenta v USA.

Německá vláda byla první, která promluvila o této věci veřejně: „Úpadek (německé) populace nemůže být zastaven. Je to jako otáčející spirála, která nedokáže změnit směr. Německo se stane muslimským státem v roce 2050“. V Německu za stranu zelených Stefani von Berg řekla: „ Jsem toho názoru, že během 10 až 30 let už Němci nebudou tvořit většinu v našich městech. A chci vzkázat všem pravičákům, že je to dobře.“ Klíčový politik Levice (Die Linke) Gregor Gysi uvedl: „ V Německu více lidí umírá, než se narodí. To je štěstí. Neonacisti (v jeho pojetí všichni odpůrci nelegální migrace) nejsou dost dobří v plození potomků. To je důvod, proč jsou závislí na imigrantech z cizích zemí,“ Velice přímočaře vše vysvětluje německý ministr financi Schauble (CDU jako Merkelová), který se měl dokonce stát po Kohlovi kancléřem: „ Díky imigrantům nebudeme degenerovat a zabráníme incestu“. Je to řečeno přímočaře, tvrdě, ale v podstatě pravdivě. Každý živočich si svůj genetický kód křížením vylepšuje a při malém počtu (u lidí je tento limit v izolované populaci pod hranicí 0,5 mil.) způsobuje degeneraci, protože jsou všichni vlastně příbuzní. V Německu si myslí, že si imigranty vychovají k obrazu svému stejně, jak se jim to povedlo u lidí přicházejících z Turecka, státu, nad kterým vždy drželi ochrannou ruku a který byl předtím již převychován zbožňovaným Atatürkem.

Čím je stát vyspělejší, tím více demokracie a s tím je spojené i právo žen i mužů si užít vlastní život dle libosti. Nejdříve kariéra, pak cestování, užívat si své jedinečnosti a nakonec rozumně podlehnout volání přírody a pořídit si nanejvýš jedno dítě, takový je náhled všech mladých lidí z vyspělého světa. Jenže přírodní zákony jsou nemilosrdné, na takový způsob rozmnožování živočišného druhu je připraven zánik. Platí to pro všechny živočišné druhy, člověk nemůže být výjimkou. Arab 4 ženy zvládne snadno, ale v naší demokracií ověnčené společnosti ale muž nezvládne ani jednu. Je sice hezké poslouchat a bláhově i uvěřit závěru písničky od Mládka, že nás konečně čeká zrušení tabu, mít doma jen jednu babu, ale dovedete si představit, jak by si svou dominanci mezi sebou prosazovaly u nás třeba jen pouhé dvě manželky? Kolik by se muselo schválit nových zákonů a nařízení jak rozdělit spravedlivě při rozvodu majetek, nebo to vyřeší jen zákaz rozvodu, který odsouhlasí nové muslimské složení parlamentů?

Státy jako Francie, Anglie a pokud vyhraje volby Clintonová i USA, jsou již ztraceny, protože jejich dřívější kolonizování zemí jim tyto původní výhody přepracovalo v nynější přerod na nový druh velmocí. Nikdo neví, jakou budou mít úroveň a náboženství. Jejich demokratické zákony jsou postaveny tak, že vždy se najde nějaká cestička každý dobrý čin soudně potrestat jako přečin a obráceně. Rozum a logika je přemírou, někdy až protismyslně postavených zákonů, soudcům zakázáno používat. Bohužel k tomuto „demokratickému“ zmatku dospěla i Česká republika, část obyvatelstva v něm vidí vrchol a necítí nebezpečí. Vše začíná maličkostí jakou je třeba nošení šátků do škol. Zákaz dá najevo všem, kteří se ještě nerozhodli sem přijít, že je třeba emigrovat do jiné země, vždyť bez šátku by jejich víra ani nešla prosazovat. Začíná vše v maličkostech a nakonec dojdeme k zjištění, že jsme se ruštinu dříve učili úplně zbytečně a angličtinu se dnes učí také zbytečně, protože dnešní mládež bude potřebovat ovládat arabštinu, případně čínštinu.

Autor: Oldřich Šrámek | pondělí 7.11.2016 8:49 | karma článku: 17,17 | přečteno: 339x
  • Další články autora

Oldřich Šrámek

Covid

Covid-19 má u mladých lidí 99,998% možnost samovolného uzdravení (u starších je to procento 99,7%) a mnozí ani neví, že ji měli, to jsou data z CDC (Centrum pro kontrolu a prevenci je národním institutem USA pro veřejné zdraví).

22.11.2021 v 19:21 | Karma: 20,47 | Přečteno: 493x | Diskuse| Politika

Oldřich Šrámek

Covid u nás a ve světě

Jestli si někdo myslí, že naše planeta zpomalila současnou virovou nemocí výrazně růst počtu obyvatel, je na omylu. Přibylo za minulý rok 36 milionů lidí, z toho na covid zemřelo 3,79 milionů.

13.6.2021 v 16:30 | Karma: 9,51 | Přečteno: 390x | Diskuse| Společnost

Oldřich Šrámek

Covid změní svět

Svět si nechce připustit existenci běžné pandemie a dělá takové závěry, které jej strhnou k poklesu vývoje. Dobře mu tak, svým vývojem byl až příliš namyšlený.

21.5.2021 v 5:56 | Karma: 11,67 | Přečteno: 245x | Diskuse| Ostatní

Oldřich Šrámek

Umírání i randění bude zakázáno

Návštěvy příbuzných povoleny jen v případě nezbytných potřeb a nutné péče, z toho plyne, že nepříbuzným randícím osobám je zakázáno se scházet a očkování bude napříště podmínkou pro svobodu pohybu.

28.2.2021 v 15:03 | Karma: 10,61 | Přečteno: 300x | Politika

Oldřich Šrámek

Koronavirus

Lockdown je dočasný požadavek, aby lidé zůstali doma z důvodu zabránit epidemii, jde vlastně o zákaz volného pohybu osob. Přibrzdí se ekonomika a společnost přibrzdí svůj rozvoj, lidem se dovolí jen rodinné kontakty a to vše pod

10.2.2021 v 8:41 | Karma: 15,86 | Přečteno: 379x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Architektonickou cenu EU získal univerzitní pavilon, blízko byla i ostravská galerie

25. dubna 2024  21:23

Studijní pavilon Technické univerzity v německém Braunschweigu se stal vítězem prestižní...

Lidovci navrhli zvýšit slevy na dani na děti, stát to má přes 8 miliard ročně

25. dubna 2024  11:36,  aktualizováno  21:15

Zvýšení slev na dani na děti navrhuje KDU-ČSL a hodlá to prosazovat v jednáních s koaličními...

Prezident má absolutní imunitu. Trump zaměstnal Nejvyšší soud, věří v průtahy

25. dubna 2024  19:09,  aktualizováno  21:06

Většina členů amerického Nejvyššího soudu se ve čtvrtek zdála být skeptická k argumentu...

Zatkněte propalestinské levicové fašisty, vyzývá demokratický kongresman

25. dubna 2024  20:44

Demokratický kongresman Adam Smith označil propalestinské demonstranty za „levicové fašisty“ a...

Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat
Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat

Téměř deset miliard korun – tolik jen za loňský rok poslaly pojišťovny lidem za úrazy, závažná onemocnění či úmrtí. Životní pojištění pomohlo za...

  • Počet článků 152
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1015x
Sem tam jsou některé skutečnosti v rozporu se selským rozumem a je dobré hledat někoho, kdo má stejný názor.

Seznam rubrik